Home > Kulttuuri > Suomalaisten suosikit online-peleissä

Suomalaisten suosikit online-peleissä

July 15th, 2014

Pokeri on ollut kautta aikojen yksi suomalaisten suosikkikorttipeleistä. Sitä on pelattu joko perheen kesken tai kaveriporukassa, joskus mukana on ollut pieni rahapanoskin jännitystä nostamassa.

980541-all-in-3

Pokerin esikuvana ovat mitä ilmeisimmin toimineet amerikkalaiset elokuvat aina 1930-luvulta alkaen. Lännenfilmeissähän usein pelataan ja joskus mukana on korttihuijarikin. Toinen suosittu peli on ventti eli suomalainen versio Black-jackista. Se on pokeria yksinkertaisempi ja täten helpompi oppia, vaikka ei olisikaan vielä harjaantunut pelaaja.

Tänä päivänä Suomesta löytyy jo pokerinpelaamisen ammattilaisia, kuten esimerkiksi Patrik Antonius, joka tunnetaan maailmalla virtuoosimaisena pelaajana. Nämä pokerin ammattilaiset ovat nostaneet pelin paremmin myös näkyville Suomen mediassa.
Suomalaiset ovat myös varsin innokkaita netti-pelaajia, ja he ovat ottaneet heti omakseen Internetin tuomat mahdollisuudet tässäkin asiassa. Suomalaisten suosikkipelejä Betsafessa ovatkin juuri perinteiset korttipelit kuten pokeri. Koska olemme olleet aina edelläkävijöitä myös kaikessa, mikä liittyy kännykkään, on Betsafen Mobiili-pokeri-sovellus myös ladattu jo monen suomalaisen pelaajan älypuhelimeen. Myös Live-casino-pelit nostavat jatkuvasti suosiotaan, ruletti on yksi perinteinen suomalaisten suosikkipeli niin netissä kuin pelihalleissakin.

Monet suomalaiset ovat mieltyneet nimenomaan Internetin helppouteen ja koneen ääressä tulee vietettyä pitkiäkin aikoja. Pelaaminen tuo perinteiseen tietokoneen käyttöön oman kutkuttavan lisäjännityksensä. Onneksi nykyään ei tarvitse enää istua tietokoneen äärellä vaan mobiilisovellukset vapauttava ihmiset käyttämään nettiä lähes missä tahansa: junassa, linja-autossa tai vaikka hammaslääkärin vastaanotolla omaa vuoroa odotellessa.

Categories: Kulttuuri Tags: